fbpx
+45 42 46 90 40 info@lowacademy.dk

Om skatecamps.dk

Udviklet af L.O.W Skate Academy

Skatecamps.dk er udviklet af L.O.W Skate Academy, Danmarks største skateskole som et ordning til at introducere flere børn og unge til en mere aktiv livsstil. Vi driver bl.a. skateskole, skateshop og skatecamps som en del af vores vision, om at give endnu bedre vilkår til skatere i hele Danmark. Ved at købe fra os, støtter du derfor skatere i Danmark for at de kan arbejde professionelt med deres passion, livsstil og hobby.

Praktisk information

Vores mange års erfaring med afvikling af camps for børn og unge siger os, at forældre som regel har nogle af de samme bekymringer i forhold til at sende sine guldklumper afsted.

Derfor har vi samlet alle de informationer man har brug for inden en camp. Hvis du mod forventning ikke kan finde svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +4542469040 eller email: info@lowacademy.com – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Tryghed og sikkerhed

Du kan være helt tryg, når du deltager på en af vores skatecamps. Vi har igennem årene afholdt et væld af skatecamps, så vi ved lige præcis, hvordan vi kommer sikkert rundt mellem de forskellige steder, vi besøger.

Har du lyst til at udfordre dig selv, kan du også med ro i sindet kaste dig ud i at prøve nye forhindringer og tricks af. Vores tidligere undervisningserfaring gør, at vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for styrt, så du sikkert kan bryde dine grænser.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.