Skatecamp i Efterårsferien 2021

Kender du en, som skal med på skatecamp?

Skateundervisning er sjovere med venner

Gå ikke glip af den fedeste Påske camp med Danmarks bedste instruktører. Professionel og nærværende skateundervisning med fokus på udvikling, masser af succesoplevelser og en hel uges sjov sammen. Vi tager fuld ansvar for dine børn – store som små. Vores instruktører er ikke kun blot dygtige indenfor deres område, de er også super imødekommende og besidder pædagogiske evner. Du er som forældre selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage uanset niveau og alder, primært børn i alderen 7-17 år. Eneste krav er, at du formår at skate fra sted til sted.

Hvornår?
Uge 42: mandag d. 18. – fredag 22. oktober.
Hver dag fra 10 til 15.

Hvor?
Vi starter på Emblasgade 175, 2100 København Ø, hvor vi derefter tager ud til forskellige planlagte aktiviteter.

Tilmelding til Efterårsferie – Skatecamp 2021

Program

Afhægigt af deltagernes niveau, kan lokationer ændres, og nye kan blive tilføjet til programmet. Fokuspunkterne for dagene (såsom street- og parkskating) vil dog forblive de samme.

Supplerende aktiviteter ved regn

Vejret i efterårsferien kan være omskifteligt, så vi har altid nogle aktiviteter i baghånden, hvis det skulle begynde at regne.

I tilfælde af mindre regnmængder vil suppplere dagens skating med at lære at reparere sit skateudstyr, lave sine egne skatevideoer m.m.

Skulle der opstå heldagsregn, der umuliggør skating, vil vi tage ud og springe trampolin, tage i svømmehal, tage i klatrepark eller lignende.

Mandag den 18/10

Velkomst og tour de Nørrebro 

På skatecampens første dag skal vi lære hinanden at kende og ud at skate forskellige spots på Nørrebro. 

Dagen starter kl. 10.00 ved Emblasgade 175, 2100 København Ø, hvor vi vil byde velkommen med juice, snacks og kaffe. Den første time vil blive brugt på at snakke om, hvad der skal ske i løbet af uge, og hvad vi hver især har af forventninger til ugen.

Mellem 11 og 14 vil vi være ude og skate rundt på Nørrebroruten. Her vil vi lave forskellige øvelser, som tager udgangspunkt i de steder, vi besøger.

Den sidste time mellem 14 og 15 vil vi vende retur til Emblasgade 175 og skate i L.O.W Skatepark.

Tirsdag den 19/10

Bowls og drop-ins Under Broen

Tirsdagen vil i høj grad fokusere på drop-ins og bowlskating, når vi besøger skateparkerne Hullet og Under Broen. Da vi har brugt mandagen på at lære hinanden at kende, tager vi hurtigst muligt afsted mod de to destinationer.

Når klokken bliver 14.30, bevæger vi os tilbage mod Emblasgade 175 for at afslutte dagen.

Onsdag den 20/10

Streetskating i Indre By

Når alle elever er klar, tager vi afsted mod Indre By for at besøge et række streetspots. For eksemple Israels Plads, Jammers Plads og Nansensgade. Her vi du blive udfordret på både dine evner og din kreativitet.

Kl. 14 tager vi tilbage til Emblasgade 175 og bruger den sidste tid i L.O.W Skatepark.

Torsdag den 21/10

Parkskating i Fælledparken

På campens næstsidste dag vil vi starte dagen med at besøge de to skateparks Fælledparken Skatepark og Løbehjulsparken. Efterfølgende vil vi tage tilbage til L.O.W Skatepark for at træne frem mod fredagens konkurrencer.

Fredag den 22/10

Konkurrencer og afslutning

Fredagen står i hyggens tegn, når vi skal runde skatecampen af med at vise hinanden, hvad vi har lært i løbet af ugen. Dagen igennem vil der være små konkurrencer for alle niveauer, og så slutter vi ellers af med at sige pænt farvel til hinanden. 

Alle er velkommen

Det handler ikke kun om at være aktiv, men at være en del af et fællesskab som deler samme passion, uanset hvor du er i verdenen. Det giver udfordringer, sved på panden og kreativiteten for lov at vokse. Hjulene kører under dig, suset i maven, når dit trick efter mange forsøg giver pote, et meditativt flow.

Hos L.O.W giver vi børn udfordringer gennem sjov læring. Vores instruktører er Danmarks bedste, de lever og ånder for at skate. Med mange års erfaring og utallige konkurrencer bag sig, vil vi give inspirationen og læring videre. Nybegynder, øvet eller bare vil noget mere, så er vores søde og fantastiske instruktører der til at guide og vejlede dig gennem skatecampen i skateåndens tegn.

Vi har lavet en skatecamp i de normale ferieperioder, med masser af mulighed for at dyrke det du, dine børn eller venner brænder for. Vores camp er bygget på fællesskab, læring og udfordringer gennem sjove aktiviteter og nye venner med samme iver for at skate.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.