Skatecamp i Sommerferien 2020

Kender du en, som skal med på skatecamp?

Kom med til årets sjoveste sommerskatecamp

Sol, varme og masser af fritid. Der er nærmest ikke et bedre tidspunkt at skate end om sommeren. L.O.W Academy har vi haft stor succes med at afholde skatecamps i forskellige ferieperioder, og nu er tiden så kommet til sommerferien. Derfor byder vi i uge 27, og 31 ind til masser af sjov og skating rundt omkring i de københavnske skateparks.

L.O.W Skatecamps sørger for det meste, og vi tager fuld ansvar for jeres børn – store som små. I skal bare dukke op med jeres foretrukne hjul, fornødenheder til at klare jer gennem dagen og viljen til at have en forrygende uge sammen med os. Så skal vi nok give jer en helt fantastisk oplevelse.

Vores instruktører er nogle af Danmarks bedste – både skateteknisk og pædagogisk – så uanset om du er nybegynder eller ekspert, 8 eller 16 år, vovet eller forsigtig, lover vi at du kommer til at udvikle dig som skater. Her er alle aldre og niveauer velkomne.

Samtidig garanterer vi også et fantastisk og helt særligt fælleskab, hvor vi alle bakker hinanden op og fejrer store som små sejre. For det vigtigste for os er at give deltagerne masser af succesoplevelser og forhåbentlig også nogle nye venner, som de efterfølgende kan tage ud og besøge skateparkerne med.

Da vi har begrænsede pladser, anbefaler vi at i tilmelder jer årets fedeste sommercamp allerede i dag!

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage uanset niveau og alder, primært børn i alderen 7-17 år.

Hvornår?
Uge 27: man. d. 29. jun – fre. 3. juli (UDSOLGT)
Uge 31: man. d. 27. – fre. 31. juli

Hvor?
Vi starter på Emblasgade 175, 2100 København Ø, hvor vi derefter tager ud til forskellige planlagte aktiviteter.

Tilmelding til Sommerferie – Skatecamp 2020

TILMELDINGEN ER NU LUKKET.

Alle er velkommen

Det handler ikke kun om at være aktiv, men at være en del af et fællesskab som deler samme passion, uanset hvor du er i verdenen. Det giver udfordringer, sved på panden og kreativiteten for lov at vokse. Hjulene kører under dig, suset i maven, når dit trick efter mange forsøg giver pote, et meditativt flow.

Hos L.O.W giver vi børn udfordringer gennem sjov læring. Vores instruktører er Danmarks bedste, de lever og ånder for at skate. Med mange års erfaring og utallige konkurrencer bag sig, vil vi give inspirationen og læring videre. Nybegynder, øvet eller bare vil noget mere, så er vores søde og fantastiske instruktører der til at guide og vejlede dig gennem skatecampen i skateåndens tegn.

Vi har lavet en skatecamp i de normale ferieperioder, med masser af mulighed for at dyrke det du, dine børn eller venner brænder for. Vores camp er bygget på fællesskab, læring og udfordringer gennem sjove aktiviteter og nye venner med samme iver for at skate.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.