fbpx

Weekend i Urban Streetzone Brande 2022

Kender du en, som skal med til Brande?

Kom med til weekend skatetour til Brande

Kom med på weekendtur til Danmarks største indendørs skatepark. Her er masser af høje ramper til at give sug i maven og øve sine største tricks. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for de mindre øvede skatere. Så alle niveauer er velkomne. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv dig op på interesselisten på siden her.

Gå ikke glip af den fedeste sommer skatecamp med Danmarks bedste instruktører. Professionel og nærværende skateundervisning med fokus på udvikling, masser af succesoplevelser og en hel uges sjov sammen. Vi tager fuld ansvar for dine børn – store som små. Vores instruktører er ikke blot dygtige indenfor deres område, de er også super imødekommende og besidder pædagogiske evner. Du er som forældre selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage uanset niveau og alder, primært børn i alderen 8-14 år. Eneste krav er, at du formår at skate fra sted til sted.

Hvornår?
Uge 38: fre. d. 23. sep – søn. 25. sep
Alle dage fra 9.00 til 16.00.

Hvor?
Vi starter i Urban Streetzone. Adresse: Mylius Erichsens vej 93, 7330, Brande. Derefter tager ud til forskellige planlagte aktiviteter.

Opskrivning til Weekendtour til Brande

Weekend i Urban Streetzone Brande 2022 – Uge 38

  • Dine informationer

Alle er velkommen

Det handler ikke kun om at være aktiv, men at være en del af et fællesskab som deler samme passion, uanset hvor du er i verdenen. Det giver udfordringer, sved på panden og kreativiteten for lov at vokse. Hjulene kører under dig, suset i maven, når dit trick efter mange forsøg giver pote, et meditativt flow.

Hos L.O.W giver vi børn udfordringer gennem sjov læring. Vores instruktører er Danmarks bedste, de lever og ånder for at skate. Med mange års erfaring og utallige konkurrencer bag sig, vil vi give inspirationen og læring videre. Nybegynder, øvet eller bare vil noget mere, så er vores søde og fantastiske instruktører der til at guide og vejlede dig gennem skatecampen i skateåndens tegn.

Vi har lavet en skatecamp i de normale ferieperioder, med masser af mulighed for at dyrke det du, dine børn eller venner brænder for. Vores camp er bygget på fællesskab, læring og udfordringer gennem sjove aktiviteter og nye venner med samme iver for at skate.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.