fbpx
+45 42 46 90 40 info@lowacademy.dk

Fødselsdag

Skal du fejres på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter?

Fødselsdag hos L.O.W Academy

              Gør din fødselsdag uforglemmelig og prøv kræfter med skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. L.O.W Academy tilbyder at arrangere din fødselsdag, i samarbejde med Danmarks bedste skateinstruktører. Et forløb skræddersyet til alle aldre, med professionel og nærværende skateundervisning med fokus på sjov, leg og ikke mindst masser af succesoplevelser til alle deltagere og fødselaren. Vi tager fuld ansvar for dine børn – store som små. Vores instruktører er ikke kun blot dygtige indenfor deres område, de er også super imødekommende og besidder pædagogiske evner. Du er som forældre selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Fødselsdag på Løbehjul, Skateboards eller Rulleskøjter

Det handler ikke kun om at være aktiv, men at være en del af et fællesskab som deler samme passion, uanset hvor du er i verdenen. Det giver udfordringer, sved på panden og kreativiteten for lov at vokse. Hjulene kører under dig, suset i maven, når dit trick efter mange forsøg giver pote, et meditativt flow.

Hos L.O.W giver vi børn udfordringer gennem sjov læring. Vores instruktører er Danmarks bedste, de lever og ånder for at skate. Med mange års erfaring og utallige konkurrencer bag sig, vil vi give inspirationen og læring videre. Nybegynder, øvet eller bare vil noget mere, så er vores søde og fantastiske instruktører der til at guide og vejlede dig gennem skatecampen i skateåndens tegn.

Vi laver skræddersyede børnefødselsdage i (næsten) alle størrelser og for alle aldre og niveauer. Her har deltagerne rig mulighed for at dyrke det du, dine børn eller venner brænder for. Vores fødselsdag bygger på fællesskab, læring og udfordringer gennem sjove aktiviteter og venner med samme iver for at skate.

Skal L.O.W Academy afholde din fødselsdag?

Tilbud på fødselsdag

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.