fbpx
+45 42 46 90 40 info@lowacademy.dk

Vinterferie Skatecamp 2023

Hvornår?
Uge 7: mandag d. 13. – onsdag 15. februar.
Hver dag fra 9.00 til 16.00.

Hvor?
Vi starter på Emblasgade 175, 2100 København Ø, hvor vi derefter tager ud til forskellige planlagte aktiviteter.

Pris
Ikke-medlem koster 1500 kr,- for 3 dage
Medlemspris koster 1350 kr,- for 3 dage

Tilmeld Vinterferie Skatecamp 2023 – Uge 7

Du sparer 10% hvis du er medlem eller tidligere skatecamp-deltager hos L.O.W Skate Academy

PLADSER BLIVER FORDELT EFTER ‘FØRST-TIL-MØLLE-PRINCIP’.

Skateundervisning er sjovere med venner

Gå ikke glip af den fedeste efterårscamp med Danmarks bedste instruktører. Professionel og nærværende skateundervisning med fokus på udvikling, masser af succesoplevelser og tre dage fyldt med sjov sammen. Vi tager fuld ansvar for dine børn – store som små. Vores instruktører er ikke kun blot dygtige indenfor deres område, de er også super imødekommende og besidder pædagogiske evner. Du er som forældre selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage uanset niveau og alder, primært børn i alderen 8-14 år. Eneste krav er, at du formår at skate fra sted til sted.

Rulleskøjter

Skateboard

Løbehjul

OBS: Midlertidigt Program

Afhængigt af deltagernes niveau og vejret, og andre begivenheder kan lokationer og programmet ændres, og evt. nyt kan blive tilføjet til programmet. Fokuspunkterne for dagene (såsom street- og parkskating) kan variere.

Mandag den 17/10

Introdag

På skatecampens første dag skal vi lære hinanden at kende og skate i forskellige spots rundt i nærområdet. Ved regnvejr tager vi til indendørs faciliteter. 

Dagen starter med, at vi hilser på hinanden og afstemmer forventninger for, hvad der skal læres i løbet af de tre dage, vi har sammen.

Tirsdag den 18/10

Masser af aktiviteter

Når vi nu kender hinanden, skal vi ud og være så aktive som muligt. Vi håber på tørvejr, så vi kan tage ud til masser af skateparks. disse udvælges ud fra deltaernes niveau og præferencer.

Ved regn tager vi i svømmehallen og springer fra vipper, dyrker parkour, springer trampolin eller andet, der kan få pulsen op.

Onsdag den 19/10

Afslutningsdag

Campens sidste dag står i hyggens tegn. Vi starter dagen med at gennemgå vores skateudstyr. Hvis vejret tillader det, skal vi ud og skate udendørs i nogle af de skateparks, vi endnu ikke har besøgt.

Bliver det en regsnvejrsdag, vil vi tage ud og skate indendørs eller give os i kast med en af de andre indendørs aktiviteter nævnt i tirsdagens program.

Aktiviteter ved regn

Vejret i efterårsferien kan være omskifteligt, så vi har altid nogle aktiviteter i baghånden, hvis det skulle begynde at regne.

Hvis muligt tager vi i indendørs skatehaller, men ellers prøver vi alternative aktiviteter af som at springe trampolin, dyrke kampsport, klatre eller lignende.

Vi laver også mindre aktivieter såsom at lære at reparere sit skateudstyr, lave sine egne skatevideoer m.m.

Alle er velkommen

Det handler ikke kun om at være aktiv, men at være en del af et fællesskab som deler samme passion, uanset hvor du er i verdenen. Det giver udfordringer, sved på panden og kreativiteten for lov at vokse. Hjulene kører under dig, suset i maven, når dit trick efter mange forsøg giver pote, et meditativt flow.

Hos L.O.W giver vi børn udfordringer gennem sjov læring. Vores instruktører er Danmarks bedste, de lever og ånder for at skate. Med mange års erfaring og utallige konkurrencer bag sig, vil vi give inspirationen og læring videre. Nybegynder, øvet eller bare vil noget mere, så er vores søde og fantastiske instruktører der til at guide og vejlede dig gennem skatecampen i skateåndens tegn.

Vi har lavet en skatecamp i de normale ferieperioder, med masser af mulighed for at dyrke det du, dine børn eller venner brænder for. Vores camp er bygget på fællesskab, læring og udfordringer gennem sjove aktiviteter og nye venner med samme iver for at skate.

Ansvarsfraskrivelse

Ved deltagelse til undervisning eller enhver anden forbindelse relateret dertil (som ved eksempelvis transport eller en workshop) bærer eleven selv det fulde ansvar og skal derfor benytte sin egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som i tilfælde af uheld, kan dække episoden. Ved accept af denne ansvarfraskrivelse, fraskriver værge/forældre eller eleven sig ethvert ansvar for erstatning og derfor kan der ikke pålægges erstatningsansvar for virksomheden, instruktører, skateparks, producenten af udstyr eller arrangøren af et givent arrangement. Ved at du indsender tilmelding til en aktivitet under L.O.W Skate Academy ApS, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.